Ipari automatizálás, ahogyan mi csináljuk

 

Az ipari folyamatirányítás során szakképzett, gyakorlott munkatársaink teljes körű támogatást biztosítanak minden lépés tökéletes megvalósításához. Technológiai szaktanácsadással segítjük az ipari automatizálás folyamatait.

Ipari folyamatirányítás, ipari vezérlés

A folyamatirányító rendszereink kivitelezésénél magunk végezzük a vezérlő szekrények, elosztószekrények, műszerszekrények szerelését, kábelezést, a technológia szoftver, és a kezelői felülethez szükséges szoftver kifejlesztését, helyszíni installálást, dokumentálást.

Gépek, gépcsoportok, részegységek, vagy komplett gyártó rendszerek vezérlő, folyamatirányító, mérés-adatgyűjtő rendszereinek telepítése az elképzelések felvételétől a komplett tervezésen keresztül a kivitelezésig.

Egyedileg fejlesztett szoftver segítségével teljesen személyre szabott kezelői felületek kialakítása. A felgyűlt és feldolgozott adatok adatbázisokba rendezése, azok tetszőleges lekérdezése, jelentések lekérése. Többszintű felhasználói hozzáférések kialakítása akár több nyelven elérhető formátumban is.

 • Tervezés: Cégünk tervezői tevékenysége egyaránt kiterjed villamos tervezésre, rendszertervek kidolgozására és logikai tervek készítésére.
 • Programfejlesztés: A vezérlőprogramok működési és strukturális koncepciójának kialakítása illetve megtervezése során szakembereink az ipari folyamatirányítás területén szerzett évtizedes tapasztalatra támaszkodnak. Szoftvereink elkészítésekor lehetőség és igény szerint törekszünk a moduláris felépítés kialakítására a későbbi bővíthetőség érdekében.
 • Kivitelezés: A folyamatirányító rendszerek létrehozásához kapcsolódó helyszíni kivitelezési munkákat magas színvonalon, az előírásoknak megfelelően és a megrendelő igényeit a legmesszebbmenőkig szem előtt tartva végezzük.
 • Szerviz: Vállaljuk villamos és PLC vezérlésekkel kapcsolatos karbantartási munkák eseti vagy rendszeres végzését, ipari berendezések, vezérléstechnikai eszközök hibakeresését, javítását.

PLC vezérlések (Siemens vezérlés, Omron vezérlés, stb.)

Cégünk PLC vezérléssel ipari folyamatok automatizálását, adatgyűjtését vállalja rövid határidővel.

PLC programozás

Vállaljuk ipari vezérlésű PLC-s rendszerek tervezését, kivitelezését.

Ez lehet:

 • új berendezés, gép vezérlésének tervezése, gyártása együttműködve a gépgyártó céggel
 • meglévő vezérlések felújítása, átalakítása PLC vezérlésű rendszerré
 • PLC vezérlésű rendszerek programjának módosítása
 • Érintőképernyős vezérlő panelek beépítése
 • PLC-k használata folyamatirányítási és automatizálási rendszerekhez
 • Az általunk leggyakrabban használt PLC-k Siemens gyártmányúak

Elektromos tervezés, elektromos kivitelezés

Elektromos vezérlések tervezése, kapcsolási rajzok készítése, gyártás beüzemelés végigkövetése.

Mechanikus tervezés, mechanikus szerelés, villanyszerelés

Cégünk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a közepes sorozatnagyságú szerelési feladatok megoldásában.

Vállaljuk:

 • Új szerelési technológiák tervezése, bevezetése.
 • A megajánlott technológiához szükséges eszközök tervezése, legyártása, illetve koordinálása.
 • Jelenleg működő szerelési tevékenységek átvétele.
 • Mintagyártás tervezés, lefolytatása.
 • Kísérleti gyártástervezés, lefolytatása és koordinálás.

Ipari automatizálás

Ipari automatizálási termékek (Siemens, Omron, stb) és rendszerek és más ipari számítástechnikai feladatok megoldása, a jelenleg elérhető legmodernebb technológiák alkalmazásával.

Továbbá az ipari vezérlések és az irányítástechnikán belül, a gyártási folyamatok optimalizálása, energia felügyeleti rendszerek tervezése, fejlesztése és telepítése területén szerzett tapasztalataink alapján vállaljuk termelővállalatok rendszereinek ipari automatizálását.

Folyamat ellenőrzés

Mivel sokrétű felhasználási módja van az ipari kameráknak, létrejött egy külön ágazat, az ipari folyamatellenőrzés. Ez olyan cégeknek nyújt hatékony megoldást, amelyek az üzemeikben folyó munkálatokat teljes folyamatában szeretnék felügyelet alatt tartani, akár automatizálva.
Cégünk vállalja egy vagy több biztonsági rendszer, vagy szolgáltatás igénybevételével történő hatékony felügyeletét, folyamatok gyors és adott szakaszra, időszakra vetített kivizsgálását, ezen folyamatok automatizált kezelését.

Technológiai szaktanácsadás ipari automatizáláshoz

Több évtizedes szakmai tapasztalatunkra alapozva, szaktanácsadással és tanulmányterv készítéssel is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Széles körű tapasztalatrendszerünkre minden partnerünk nyugodt szívvel rábízhatja magát. Mechanikus tervezés és szerelés, valamint PLC tervezés, szerelés és programozás folyamataiban magas szintre fejlesztettük ismereteinket.